Over mij

Mijn naam is Joyce Timmermans – Nelissen, ik ben moeder van 2 schatten van kinderen en getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik ben samen met mijn twee zussen opgegroeid in Stramproy. Als drieling opgroeien was leuk en bijzonder maar het is niet altijd even makkelijk om je eigen identiteit te vinden en je eigen ik te zijn. Ik ben trots op de vrouw, moeder, onderneemster en echtgenote die ik ben geworden. 

Ik heb gestudeerd aan de Mavo, Meao, Syntra Genk (schoonheidsspecialiste) en Malva (energetisch kindercoach).

Ik werkte lang in het bedrijfsleven en heb hier veel geleerd. Onder andere dat mensen het zo nu en dan nodig hebben om tijd aan zichzelf te besteden en tot rust te komen en dat is wat ik ze wil bieden. Daarnaast luister ik graag en geef ik graag advies. 

Het allerbelangrijkste in het leven is doen, wat je het liefste doet. Dat is wat je hart je ingeeft. img_6741hk

Ik heb ervoor gekozen om zowel een schoonheidssalon als een praktijk voor energetisch kindercoaching te beginnen. De reden hiervoor is, dat ik denk dat het elkaar mooi kan aanvullen. De ouders kunnen genieten van een ontspannen weldadige behandeling en ondertussen hebben ze het over hun kinderen met hun leuke kanten en hun meer uitdagende kanten. Als hun kinderen op dat moment bij mij een coaching traject aan het volgen zijn, kan ik vervolgens tijdens het coachen van het kind rekening houden met de dingen die de ouders mij hebben toevertrouwd. En uiteraard kan dit ook andersom werken, als het kind mij iets vertelt en daarbij aangeeft dat het oké is om dit tegen de ouders te zeggen, kan dit natuurlijk ook. Het is overigens geen vereiste om beide zaken met elkaar te combineren,  het is uiteraard mogelijk om een kindercoaching of schoonheidsbehandeling apart van elkaar te boeken.

Ik ben een spontane, zorgzame, hartelijke, enthousiaste, betrokken, behulpzame vrouw met een groot hart.

En deze kennis en kwaliteiten gebruik ik nu om volwassenen en kinderen de aandacht te geven die ze verdienen.

Voor mij is mijn gezin het allerbelangrijkste. De harmonie van ons gezinsleven, hier word ik het gelukkigst van en dat gun ik anderen ook. 

Sinds we kinderen hebben, is dit gevoel nog veel sterker geworden. Vandaar dat ik bij Malva de cursus energetisch kindercoach heb gevolgd en deze met succes heb afgerond. Na mijn diploma-uitreiking ben ik gestart met mijn eigen praktijk om deze kennis en kwaliteiten te delen met ouders en kinderen.  Dit houdt in dat je een kind kan ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling, waardoor het beter oplossingen zal vinden voor vraagstukken en gemakkelijker over de drempels van het leven kan stappen. 

Mijn kracht is ouders en kinderen  de ruimte te geven om zichzelf te zijn. Ik help mensen om liefdevoller naar zichzelf te kijken.