Schoonheidssalon

Ik geef mensen die zichzelf een moment van ontspanning gunnen, een optimaal verzorgende gezichtsbehandeling. Zodat allereerst hun huid goed verzorgd is en tevens ook een moment van rust ervaren. Ik werk met topproducten van Forever Living Products. Die tevens een goede combinatie zijn voor het uiterlijk en innerlijk van de mens.

Ik heb voor deze productlijn gekozen omdat ze op natuurlijke basis zijn van de Aloë Vera plant. Deze richten zich op wellness en gezondheid. Ze hebben een enorm scala aan producten die het welzijn van veel mensen aanzienlijk kan verbeteren, innerlijke welzijn en uiterlijke gezondheid en schoonheid. Zoals Aloë Vera dranken, huidverzorgingsproducten, cosmetica, voedingssupplementen, bijenproducten en vermageringsproducten. Deze producten zijn ook los bij mij te verkrijgen zonder dat daarvoor een behandeling aan vooraf hoeft te gaan.

Mijn gezin en ik gebruiken de producten van Forever Living Products ook zelf al jarenlang naar volle tevredenheid  en zijn zeer te spreken over de voordelen die deze producten ons bieden.

Joycess staat voor totale verzorging en verbetering van de huid. Ik bied verzorging en advies afgestemd op je persoonlijke situatie in een zeer gastvrije en ontspannen sfeer.

U bent van harte welkom.

Voor meer info, neem gerust contact met me op.

“De combinatie om iemand van binnen en buiten te laten stralen is waarvoor ik het doe”